Vraćamo vam osmijeh na lice!

Doživite make over u samo jednoj posjeti.

SAZNAJTE VIŠE

ESTETIKA LICA

Najbrže rastući trend u medicini je Anti Aging medicina, posebno nekirurški Face lift dermalnim filerima i neuromodulatorima.

Pacijenti najčešće dolaze sa željom da ‘izgledaju svježije’ jer životni vijek je sve dulji, a starenje i dalje počinje nakon 25 godine, što znači da veliki dio života izgledamo starije nego što se osjećamo. Stoga ne čude sve učestaliji zahtjevi za mladolikim izgledom, jednako kod žena i muškaraca. Najčešći komentar nakon tretmana je ‘osjećaj zadovoljstva kada se ujutro pogledam u ogledalo.’

Postoje razni dermalni fileri na tržištu. Neki od njih su trajni ili polutrajni, a neki se resorbiraju jer su bioidentični.

Danas se trajni proizvodi sve više napuštaju zbog relativno čestih nuspojava. Osim toga prednost hijaluronskih filera je što postoji proizvod sa enzimom koji razgrađuje hijaluron i tako sprječava eventualne komplikacije.

Hijaluronski fileri imaju u bazi Hijaluronsku kiselinu koja je prirodni sastojak naših tkiva, posebno kože i ima jedinstvenu osobinu vezanja vode i tako tkivu daje volumen i vlažnost.

POŠALJITE UPIT