ordinacija dr. Diana Plazonić

Već 20 godina vraćamo našim pacijentima osmijeh na lice.

KONTAKTIRAJTE NAS

DR. DIANA PLAZONIĆ, dr.med.dent.

dr.diana_plazonic

Dr. Diana Plazonić je diplomirala 1995. god. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U svojoj praksi stavlja naglasak na estetska rješenja prilagođena željama i mogućnostima pojedinca. Redovito pohađa kongrese, seminare i tečajeve u zemlji i inozemstvu.

Od naprednih edukacija zanimljivo je spomenuti:

  • 2006. god. tečajevi za implantoprotetsku rehabilitaciju

  • 2007. god. jednogodišnje školovanje na području Funkcijske dijagnostike i terapije orofacijalnih bolova kod dr. Branka Kašaja i APW certifikat univerziteta u Neustadt-u

  • 2009. god. započinje edukaciju iz Anti Aging medicine kod dr. Bob Khanne iz Velike Britanije, a nastavlja sa seminarima i radionicama kod dr. Ivane Nole, dr. Haine Peto-Radiković, dr. Siniše Glumičića zatim edukacija Američke akademije za estetiku lica o primjeni Botoxa u tretmanu kroničnih glavobolja i bruksizma, te certifikat za napredne tehnike korištenja Botoxa i Dysporta u medicini i estetici edukacijskog centra Medica Aestetica

Sudjeluje na Europskom kongresu za preventivnu, regenerativnu i anti-aging medicinu i AMEC-u najvećem Europskom kongresu Anti-Aging medicine u Parizu, gdje ima priliku upoznati vodeće svjetske stručnjake iz tog područja.

Član je WOSIAM-a, svjetske organizacije za Anti-Aging medicinu, HKDM Hrvatske komore dentalne medicine, HLZ Hrvatskog liječničkog zbora i HDEL-a Hrvatskog društva za estetiku lica.

U svojoj praksi njeguje cjeloviti pristup zdravlju i estetici lica i osmijeha.

TIM U ORDINACIJI DR. PLAZONIĆ

Naša nezamjenjiva medicinska sestra Neda…

Naš suradnik sa dugogodišnjim iskustvom u stomatologiji.

Tim vrhunskih profesionalaca sa izraženim smislom za estetiku. Više o njima možete saznati na njihovim stranicama: http://salonadental.com/strucni-tim/

IZJAVE NAŠIH PACIJENATA

Zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mjestu. Upravo zato educiramo se i pratimo inovativne metode rada koje našim pacijentima nude što kvalitetniju uslugu, a najveća nagrada nam je osmijeh na licima zadovoljnih pacijenata.

Najnajbolji zubar, najnježnije ruke a o znanju da ne govorim. Meni je čudo uradila. Jedini zubar kod kojeg meditiram dok mi popravlja zube.

LAURA SUMINA

Prezadovoljna, odlična doktorica i sestra jako ljubazne i drage. Sve pohvale!

IVANA RADULOVIĆ

… 5 +

ŽELJKO MARUNČIĆ BOSPOR